Nieuw op onze kaart is de Turmeric Latte, een heerlijke pittige Latte met gezonde eigenschappen. Erg lekker met onze huisgemaakte Wortelcake.

1 week geleden

Sittard. Genieten voorop

2 weken geleden

Ork ork ork, soep eet je met een … Wij hebben huisgemaakte Pappa Al Pomodoro soep (Italiaanse tomaten-broodsoep). En voor het seizoen een Oosters gekruide Pompoensoep. Zin in een soepje én bijvoorbeeld een sandwich? Beide zijn ook als kleine portie te bestellen!

1 maand geleden

Oktoberfeest in Sittard! Wij zijn vanavond open tot 21.00 uur (keuken tot 18.00 uur), kom dan de Oktoberparade bij ons kijken. En zondag zijn we geopend van 12.00 – 17.00 uur, dan trekt door de stad een optocht van tientallen schutterijen en gilden. Ter hoogte van ons pand vind het defilé plaats. De andere dagen gelden de reguliere openingstijden. Voor zowel vrijdagavond als voor de zondag kunnen wij helaas geen reserveringen aannemen.

1 maand geleden

Nu op onze kaart: gerechten voor het najaar zoals de Tosti Pastrami-Wijn Zuurkool, de Sandwich Chorizo-Geroosterde Paprika Tapenade en Oosterse Pompoensoep. Kom genieten!

1 maand geleden