Ork ork ork, soep eet je met een … Wij hebben huisgemaakte Pappa Al Pomodoro soep (Italiaanse tomaten-broodsoep). En voor het seizoen een Oosters gekruide Pompoensoep. Zin in een soepje én bijvoorbeeld een sandwich? Beide zijn ook als kleine portie te bestellen!

19 uren geleden

Oktoberfeest in Sittard! Wij zijn vanavond open tot 21.00 uur (keuken tot 18.00 uur), kom dan de Oktoberparade bij ons kijken. En zondag zijn we geopend van 12.00 – 17.00 uur, dan trekt door de stad een optocht van tientallen schutterijen en gilden. Ter hoogte van ons pand vind het defilé plaats. De andere dagen gelden de reguliere openingstijden. Voor zowel vrijdagavond als voor de zondag kunnen wij helaas geen reserveringen aannemen.

1 week geleden

Nu op onze kaart: gerechten voor het najaar zoals de Tosti Pastrami-Wijn Zuurkool, de Sandwich Chorizo-Geroosterde Paprika Tapenade en Oosterse Pompoensoep. Kom genieten!

1 week geleden

Wij zoeken een medewerk(st)er bediening. Je bent enthousiast en gastvrij. Je weet van aanpakken, houdt overzicht en je kunt goed in teamverband werken. Ervaring in horeca (bediening) is een pre. Inzetbaar op zaterdagen tussen 10.30 uur en 17.30 uur en eventueel op koopzondagen en in vakanties. Spreekt dit jou aan? Stuur dan een e-mail met motivatie en cv naar info@leven-sittard.nl of loop even binnen.

2 weken geleden

Sittard. Genieten voorop

Koopzondag in Sittard. Wij zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Kom onze Koffie Top 100 koffie proeven!

2 weken geleden